Tuesday, January 6, 2009

new version (versi baru)

ok lah.. untuk blog kali ini aku akan cube bwt blog dlm bhse mlayu plak ( bkn bhse malaysia ke??).. lain dri yg lain bukan??.. slalunye bwt blog pon dlm rojak.. (apekah??..).. hehe, mksd nye cmpur2 la... (aik?? cmpur plak??).. xpe, kte tolak tepi dlu sume ngarot2 nie.. (ishh.. tolak plak...) ..


td aku, kaklong ngn mk pdah telah pergi ke pyrmid.. untuk ape??.. ye.. untuk mengisi perot msing2 yg sedia menjerit2 kelaparan.. ahah... lapa rupe nye kami ni.. tp sebelom itu,. kami snggh di maxis center.. atau dlm mlayu nye.. maxis tengah... (apekah lagi??).. haha... xde la.. pusat maxis.. (ye, sy br tau maxis pon ade pusat...)


selepas itu, br lah kami mkn d chckn rce shop... selesai suda mkn.. aku tetiba kepingin donut j.co.. (aik?? aku berbhse indon???) lantas kami trus menuju ke kedai itu..( ahaks, ayat aku x bole blah





kami trus msuk lalu sesi pemilihan di jalan kn.. ngah3.. skli tgk, mmg mcm nk bli jew sume.. nmpk sdp sgt2!!!.. (abis la aku kne diet nti.. eheh~)



nmpk sedap bukan???.. sile jgn jeles.. ahakss... da bli tu.. jln2 jap kt pyrmd.. ingt nk bli ksut.. xde yg lawa lak.. xpe2, mk pdh kte sbtu ni g shppng.. (ye, itu yg sye mau dgr.. weeeee~) .. da puas jln,(w.pun x sbnrnye.. hehe).. kmi pon blik dlm kol 10 cm tu.. kdai pon cm da nk tutup je.. (aik, menghalau nmpk??)..

da smpai umh, pe lgi.. twos serang donut.. smbl tgk bedtme stori ngn kaklong.. kaklong dnld.. (tah brape kli da aku tgk cte ni.. kaklong pon bkn nk bgtau dnld.. pnt je tgk kt wyng..) yg pasti mlm ini aku akn jd sgt2 aktif kot.. telebey gula.. hahaha... xtau ah kng tdo kol brape... haih.. k la,.. pnt la tulis.. eh type...

daaaaaaaaaaa~

1 comment:

aishuhuhuz said...

ewwwwwwwwwwww. so indie wannabe!

hakhakhak.