Tuesday, February 17, 2009

special delivery..


i received sumting today.. jeng3!!.. smpai umh tgh hari td, ibu bgtau aku,, ade brg smpai utk aku. besa kate ibu. aku pon buat la tnye,, brg ape. (padahal da mcm bole agak je. hehe) . ibu kte xtau. ibu kte lagi msti pkwe ko bg. owh, snyp2 je eh ade pkwe baru. *snyum busuk*.



masuk umh je, nmpk stu bungkusan besa ats krusi. aku buat2 x exctd. konon2 xnk tnjk poyo dpn ibu. hehe. poyo. aku g dapo dlu tnpa pedulik pon bungkusan tu. (ceh ko shikin. padahal dlm ati da saba la tu) . ltk brg kat dapo jp, then tros g dpn amik bungkusan itu dan tros bwk msok bilik




semacam je bungkusan ini. hehe.



ok. da neak, aku tgk sp bagi. ceh, padahal da tau. sj nk tgk2. aku bukak pelan2. ok tpu. plstik je pelan. yg pembalut adiah tu agak ganas aku bukak. tekoyak sket. maaf. hehe. ibu jrit kte nk tgk ape bnde dri blik.

bole teka sp bg?? (^_*)



hehe. ye, kamu la yg bgi. rjin tol nk pos2 ni. time kasih. hehe.. da hmpir bukak...














































jeng3!!!!



















taraaaaaaaaaaaaaa!!!!!

hehe. comel kn?? sweet je.. oh!! i sgt3 suke!!

a heart-shaped pillow... awwww, kamu sgt sweet. heeeee~. sumpah aku suke sgt. pluk2 cium aku kt bntl ni. aku g la tnjk kt ibu. ibu kte, laaaa, tu je ke?? eheh. ibu ni. org bg, amik je la. hehe.


oh, di ingt kn d sni. bntl ini bukan sempena valentine's ye. mungkin kebetulan shja. plus, aku ngn die x smbut valentines. kami org islam. kami tahu batas kami. lagipon, kami bukan batak sgt nk smbut2 bnde haram ni mcm setengah kapel tu. kemaruk sgt nk smbut smpai byk kuar kt paper katekan rmai remaja kne tngkp khlawat mse ari valentines. keje bodoh bukan??!!. yg terlibat pulak rmai remaja melayu. haihh, pe nk jd??


lagipon, bg aku,, perlu ke korng nk hargai kekasih korng on tht particular day aje?? aku lgi suke nk hargai kamoo ari2. ble buat aku sedar spe dri aku and bersyukur sbb ade org nk 'kawan' ngn aku. hehe. ayat berlapis woo~.



hehe, btw,, thnks a million dear!!





oh, aku tertarik ngn stu ayat nie.



no matter how much good gene in you, there's still no gene in faith~







loved~

1 comment:

anis said...

alaaa sweetnye annas!
nak bantal jgk. ;p