Tuesday, September 8, 2009

ANIS!!, i nk buat tag ini boleeee??? heee..

mari mula.


1-Sudah berapa lama anda menggunakan handphone tersebut?
* erm, bru lgi. bru sgt2. heh


2-Apakah wallpaper yang terpampang di skrin handphone anda.Dan terangkan mengapa anda memilih wallpaper tersebut?
* xde wallpaper. screen kaler merah je. mls nk trok wallpaper lgi. phone msih terlalu bru.


3-Berapa jumlah "contacts" yang terdapat di dalam handphone anda?
* hnye 183 shja. num yg penting je di save kn. yg len2, x perlu.


4-Sila masuk ke 'contacts' dan pergi pada huruf 'M'.Berapa kenalan yang namanya bermula dengan huruf M?
* 27. aku kire stu2 tau. ngehh..


5-Berapa jenis handphone yang anda telah guna selain handphone yang terkini?
* ermm, 6. hopefully still counting... heeee~


6-Rangkaian telekomunikasi yang anda gunakan? Nyatakan mengapa?
* maxis. dri dulu lgi. sayang nk tuka num len sbb dlu simcard mhl woo, beratus x slp. owh, ade celcom gak. after so many tuka num celcom, yg ni je thn lme sket. ade lah dlm 3 thn lbih. num?? rahsie larr.


7-Nada dering yang anda gunakan?
* wonder girls -nobody :)


8-Senarai top 5 yang anda selalu msg?
* no 1.= ibu. slalu tnye bile abis class n jgn lupe bli surat khabar =-=
no 2 = abah. nk kredit. ngehh..
no3 = kee. msg kalo die x bz.
no4 = sisto wany. suke msg die kalo rindu-rinduan. hee~
no5 = boon khai. suke tnye psl report. haha.


9-Soalan terakhir.Nama orang yang tersayang (bf/gf) yang anda set dalam handphone?
* k E e. k kecik jarak E besa jarak e kecik. ye, simple je. knp?,, sbb dlm hp beliau nme saye adalah Ashikin -_-". kate nye lbih natural. xde bby, sayang, dear whatsoeva. ye lah awaaaaakkkkkkk.... :p. mcm klaka pon ade juga, suke hati lah. :))



chop3!!! i nak tag

  1. wani
  2. lyna
  3. aqma
  4. mint
  5. aishah
  6. za, kalo bca blog ikin la.. hihi

2 comments:

anis said...

ahaha. comel je la you ni shikin! sayang youuu! *hugss*

me_ash said...

anisssssss,,, kamoo cumil juge..

huuuggggssssssssssss!!!! >.<